Резервации: +359884344664
Управител: +359888276672
info@hotelstep-bg.com
Български English Русский
Име*
Фамилия*
email*
Телефон*
стаи*
Бр. деца
Бр. възрастни*
Други изисквания
Код за сигурност*
Бенефициент : Bulgarian Majestic Homes OOD
адрес:               Burgas 8000,Dimitar Blagoev 44
Банка:              POSTBANK  / EUROBANK EFG /
Адрес: .            bul. Demokratzia 104, Burgas 8000
IBAN:                BG04BPBI79371417430801 
BIC/SWIFT:      BPBIBGSF

*Политика за защита на личните данни

Уважаеми потребители,

Сигурността и поверителността на вашите лични данни при посещението на нашия сайт са изключително важни за нас и ние вземаме необходимите мерки, за да ги съхраним като се съобразяваме с  Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му.

Какви Ваши лични данни обработваме?

За да можем да изпълним Вашето желание за запитване за свободна стая/апартамент в нашия сайт, Вие ни предоставяте следните данни:
* Имена
* Електронна поща
* Телефон
* Адрес
* Град
* Държава
* IP адрес

Ние запазваме и използваме данните по няколко причини:
1. електронната поща (e-mail адресът) е необходима, за да можем да се свържем с Вас, когато не можем да се свържем с вас по телефона
2. Имената Ви, телефонният Ви номер, адреса, държавата, и града са необходими, за да можем да обработим и запишем Вашият адрес и след потвърждение по телефона за налична свободна стая по датите указани от Вас във формата за запитване за стая.
3. IP адрес, за да можем да предпазим посетителите на сайта, и сайта, от механизирани злоупотреби (спам).

Тези данни се съхраняват за да е възможно Вашето последвало резервиране на стая в нашия хотел.

Стандарти за сигурност

При трансфера на данни използваме така наречената SSL-система за сигурност (Secure Socket Layer).
Това е протокол, който осигурява криптиране на връзката между сървър (уебсайт) и браузър (потребител).
Вашите лични данни като име, адрес, телефон достигат нашия сървър в неразбираем за неупълномощени лица код. Предаваната през такава връзка информация е защитена от неоторизиран достъп и прихващане.

Това, че данните Ви се предават кодирано, може да разберете от изображението на катинар в статус-линия на Вашия браузър непосредствено преди името на сайта ни.

Продължителност на съхранението на данни

Вашите лични данни се съхраняват само толкова дълго, колкото е необходимо за изпълнението на нашите услуги. По-продължително съхранение на данните може да се наложи поради законови или правни наредби.

Вашето право на информация и правото Ви да бъдете забравен

Вие имате право да изискате безплатна писмена информация относно лични данни, които са били запазени от Бългериън Маджестик Хоумс ООД. След като получите справката, ние ще предприемем незабавно, доколкото е допустимо от закона, евентуално необходимите корекции, запори или заличавания. Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието/съгласията си за бъдещо използване на Вашите лични данни. Имате право по всяко време да откажете вашите лични данни да бъдат събрани и обработвани, а също така да поискате да бъдат заличени, коригирани или блокирани. За целта изпратете имейл на нашия Отговорник за защита на личните данни: info@hotelstep-bg.com

Линкове към други уеб страници

www.hotelstep-bg.com съдържа линкове към други уеб страници. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание. За нелегални, непълни или липсващи указания, както и за вреди, причинени от наличието или неналичието на такава информация, отговорност носи доставчикът на уеб страницата, към която сте били препратени.
Указанията за защита на личните данни важат само за нашата уеб страница.

Уеб анализ

Google Analytics
Този уебсайт използва Google Analytics, услуга за уеб-анализи на Google Inc. ("Google"). Google Analytics използва така наречените бисквитки, текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър и осъществяват анализа на употребата на сайта. Събраната с бисквитките информация за Вашата употреба на сайта по правило се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. В случаи на активиране на IP-анонимизацията за тази уеб страница, Вашият IP-адрес се съкращава предварително от Google в рамките на държавите-членки на ЕС и на други държави, ратифицирали договора за Европейската икономическа зона. Вашият пълен IP-адрес се предава само в извънредни случаи на сървър в САЩ , където се съкращава. Google използва тези данни по поръчка на собственика на този уебсайт, за да анализира Вашия начин на ползване, за да подготви доклади за активността в уебсайта и за да изпълни други възложени му от собственика услуги, свързани с използването на сайта и на интернет. Препратеният от Вашия браузър в рамките на Google Analytics IP-адрес не се свързва с други данни на Google. Вие можете да предотвратите запаметяването на бисквитки посредством съответната настройка в софтуера на Вашия браузър; обръщаме Ви обаче внимание, че в този случай евентуално няма да можете да използвате в пълен обхват всички функции на този уеб сайт.
Вие можете също така да предотвратите предаването на създадените с бисквитките, свързани с Вашето ползване на сайта данни (в т. ч. Вашия IP-адрес) на Google, както и обработката на тези данни от Google, като свалите и инсталирате съответната приставка за Вашия браузър.

Google Ads
Сайтът използва Google Remarketing, услуга на Google за публикуване на обяви в интернет. За тази цел се събира информация в анонимизирана форма за Вашето поведение по време на сърфирането Ви в нашата уеб страница и се съхранява в компютъра Ви с помощта на бисквитки-текстови файлове. На база на информацията, събрана в бисквитките, други фирми, включително Google, показват реклами на техните сайтове в интернет. Можете да деактивирате това използване на бисквитки от Google, като кликнете на следния линк: Google линк за уреждане на заявки. Още информация относно тази технология на Google може да намерите тук Google наредби за защита на личните данни .

Facebook приставки (Бутон „Споделяне“)
Може да разпознаете Приставките на Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, САЩ чрез логото на Facebook или бутона „Споделяне“. За общ преглед на Facebook приставките, моля натиснете тук: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Когато използвате нашите онлайн услуги, приставката създава директна връзка между Вашия браузър и сървъра на Facebook. По този начин Facebook се информира, че използвате нашите онлайн услуги с Вашия IP адрес. Когато кликнете върху бутона "Споделяне", докато сте влезли във Вашия Facebook акаунт, можете да свържете съдържанието на нашите онлайн услуги с Вашия Facebook профил. След това Facebook може да свърже използването на нашите онлайн услуги с Вашия потребителски акаунт. Искаме да посочим, че ние, като доставчик на онлайн услугите, не получаваме никакви известия за съдържанието на предадените данни и тяхното използване от Facebook. За допълнителна информация, моля, вижте политиката за поверителност и защита на личните данни на Facebook на адрес https://www.facebook.com/policy.php. В случай, че не искате да разрешите на Facebook да свърже използването на нашите онлайн услуги с Вашия потребителски акаунт във Facebook, моля, излезте от потребителския си акаунт във Facebook.

Други функционалности, които свързват Вашето посещение на www.hotelstep-bg.com с други сървъри и мрежи са изброени по-долу:
  •     Споделяне на информация в Twitter,
  •     Споделяне на информация в Tripadvisor
  •     инсталиран тракер: Web Counter (bgcounter.com)
  •     инсталиран тракер: Tyxo (Tyxo.com)
  •     инсталиран тракер: Yandex.Metrika.

Те събират иформация чрез бисквитки, текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър и осъществяват анализа на употребата на сайта. Вие можете да предотвратите запаметяването на бисквитки посредством съответната настройка в софтуера на Вашия браузър; обръщаме Ви обаче внимание, че в този случай евентуално няма да можете да използвате в пълен обхват всички функции на този уеб сайт. За нелегални, непълни или липсващи указания, както и за вреди, причинени от наличието или неналичието на такава информация, отговорност носи доставчикът на тези услуги. Указанията за защита на личните данни важат само за нашата уеб страница.

Ако желаете да се свържете с нас във връзка с обработването на вашите лични данни, моля свържете се с нас на
info@hotelstep-bg.com