Резервации: +359878964265
 
gena__9090@abv.bg
Български English Русский
Име*
Фамилия*
email*
Телефон*
стаи*
Бр. деца
Бр. възрастни*
Други изисквания
Код за сигурност*
Beneficient : ЕМГ 90 ЕООД
Bank:            Unicredit Bulbank
 
IBAN:                BG97UNCR70001524806605

 

Хотел The Step

Хотел The Step

The STEP е елегантен хотел на няколко минути от плажа на Слънчев бряг. Архитектурно и като интериор е издържан в Средиземноморски стил, подреден е с много вкус и внимание към детайла. The Step е радващ окото хотел с Слънчев бряг.Човек истински отпочива сред невероятното съчетание на цветове, линии и атмосфера в прохладата на просторните стаи и студия за настаняване.

Хотелът е изграден с много прастранство наоколо и с удобства, необходими, за да Ви осигурят свобода на времето през лятната почивка в Слънчев бряг. На вниманието на желаешите да прекарат дните на летния отпуск с нас предлагаме двойни стаи, студия и няколко суита с възможност за настаняване на от 2 до 4 души. Хотелът предлага на своите гости , климатизирани стаи с мебелирани балкони и безплатен Wi-Fi във всички части. Всички помещения за настаняване са оборудвани с телевизор с плосък екран и кабелна телевизия, електрическа кана и хладилник. Във всяко има самостоятелен санитарен възел, а суитите включват и дневна с кът за сядане.

Общото между местата за нощуване е средиземноморската класа на обзавеждане и декор, оборудването и комфорта. Нашите клиенти оценяват високо старанието на екипа ни да създаде чудесна атмосфера за семейства и приятели, за хора посетили Слънчев бряг по бизнес, или преминаващи и привлечени от красотата на The Step.

Хотел The Step е разположен в южната част на най-големия български черноморски курорт Слънчев Бряг, на 5 минути от плажа и на 10 минути от Несебър. Името му The Step (Стъпката) е избрана символично, защото оттук вие стъпвате в своята лятна почивка сред разкоша на плажа на курортния комплекс и вихъра на нощния живот.

Търсите място за кафе, питие, вкусна и прясна храна. За да е всичко близо до Вас, на партерния етаж сме разположили ресторант с красива лятна Барбекю градина. Майсторите приготвят апетитни и вкусни блюда на традиционна българска и средиземноморска кухня .

Хотел в Слънчев бряг

Хотел в Слънчев бряг

Хотел в Слънчев бряг

Хотел в Слънчев бряг

Хотел в Слънчев бряг

Хотел в Слънчев бряг