Резервации: +359878964265
 
gena__9090@abv.bg
Български English Русский
Име*
Фамилия*
email*
Телефон*
стаи*
Бр. деца
Бр. възрастни*
Други изисквания
Код за сигурност*
Beneficient : ЕМГ 90 ЕООД
Bank:            Unicredit Bulbank
 
IBAN:                BG97UNCR70001524806605

 

Галерия

Мечтата за дадено кътче от света се създава от разкази на хора, които са били там. В ерата на Интернет и най-отдалечените дестинации са видими и достижими, откриваеми и някак близки. Представяме богата галерия от снимки на нашия хотел в Слънчев бряг, разпределени в подгалерии за Ваше удобство. От тях ще разберете с колко любов и грижа към Вас и Вашата лятна почивка сме пресъздали Средиземноморския дух в нашия хотел. Елегатният интериор, грижливо оформената лятна градина на един от най-красивите ресторанти в Слънчев бряг, пастелните тонове и мебелите на стаите и апартаментите за нощувка - стараем се и постигаме хармония и уют.


Хотел The Step, Слънчев бряг

Отлично обслужване, приветлив екип, великолепна визия и елегантен интериор. Много настроение има в The Step хотел в Слънчев бряг.

Апартамент с една спалня с балкон

Стилно обзаведен прохладен апартамент с една спалня е отличен избор за семейства с малки деца, или приятели, решили да бъдат заедно на море.

Двойни стаи за почивка на море

Ярката слънчева светлина се отразява в интериора на двойните стаи. Стил и уют.Двойни стаи, подходящи за лятна почивка и за дълъг престой.

The Step, Ресторант в Слънчев бряг със средиземноморска и българска кухня

Една богата галерия със снимки от Ресторанта на хотел The Step в Слънчев бряг. Ресторант, който е Вашата стъпка към лятното време и удоволствята, които морският курорт предлага.